Minőség kompromisszumok nélkül: Flexo-Roll

Vállalkozásunkról

Évtizedes szaktudás a papíriparban

Társaságunk a finn Ikapapír, majd később Pyroll cégcsoport magyarországi leányvállalataként kezdte meg működését a hazai papíriparban. Bár a finn know-how és az anyavállalati háttértámogatás megmaradt, cégünk az évek során 100 százalékos magyar tulajdonba került. Ennek köszönhetjük a két üzleti kultúra előnyös ötvözetét, melyben egyszerre található meg az évtizedeket átölelő skandináv szaktudás és napjaink magyarországi és uniós piacismerete. Célunk, hogy a jelen követelményrendszereinek maximálisan megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk partnereink számára, amelyek kiszámítható, hatékony és rugalmas üzleti működést tesznek lehetővé, hosszú távú együttműködésünk során.

Vállalkozásunk fő profilja a karton és papír ívre vágás, valamint az ezekhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatások nyújtása, szervezése (tárolás, szállítás). Terveink szerint a változó piaci elvárásokhoz illeszkedő új termelési elemekkel és komplexebb szolgáltatási háttérrel kívánjuk meglévő és új ügyfeleink igényeit kielégíteni a jövőben.

Gondolkodásmód és minőségbiztosítás

Cégkultúránkra és filozófiánkra általánosan jellemző a proaktivitás, minden esetben törekszünk többet nyújtani, mint amit az elvárások megkövetelnek egy-egy projektnél. Gépparkunkat ennek szellemében új technológiák beépítésével állandóan korszerűsítjük, hiszen a kiváló termék, a partnereinknek nyújtott kifogástalan kiszolgálás jelenti versenyelőnyünket a piacon.

A gyártási folyamataink folyamatos fejlesztése, nyomonkövethetősége érdekében 2016-tól működtetjük az ISO 9001:2015-ös minőségbiztosítási rendszert, környezetünk terhelésének csökkentése érdekében pedig alkalmazzuk az ISO 14001:2015-ös környezetirányítási rendszer előírásait is cégünknél.

Nem csak tudjuk, de hisszük is, hogy a minőségben nincsenek kompromisszumok. Ezért gépeink karbantartását rendszeresen, az előírtaknál sűrűbb időközönként végezzük el, kizárólag kiváló alapanyagok és alkatrészek felhasználásával. Termelési folyamatainkat hatékonyságuk javítása érdekében átgondoltan, tudatosan fejlesztjük. Céges maximalizmusunkhoz hozzátartozik az esetleges hibák felismerése és felvállalása, azok azonnali javítása is. Utóbbit egyben rutinunk forrásának is tekintjük, hiszen a tapasztalatok birtokában később már nem ismétlődhet meg ugyanaz a hiba.

Cégünknél igyekszünk olyan környezetet kialakítani, amely biztonságos termelési folyamatok mellett az ideális munkavégzéshez nélkülözhetetlen jó közérzetet is biztosítja minden munkatársunknak.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi így dolgozunk.

Ismerkedjen meg munkánkkal:

Tetszik, amit munkánkról olvasott? Szakterületünkön van szüksége biztos partnerre?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hamarosan válaszolunk!

Kapcsolat