Ívre vágás, tekercsraktározás és logisztika

Legyen szó kartonok, alacsony grammsúlyú papírok ívre vágásáról vagy egyenes vágásról, egyaránt számíthat csapatunk szakértelmére! Nemcsak egyedi paraméterekkel rendelkező áruját készítjük el, de a tárolás, logisztika és fuvarszervezés terhét is levesszük a válláról.
Profi kivitelezés

Tekercselt papíráruk ívesítése

Megrendelőként a tökéletes végeredmény a legfontosabb, de a Flexo-Rollnál kivitelezőként is ugyanezt valljuk.

Kiterjedt rutinnal, naprakész szaktudással rendelkező gépkezelőink, valamint folyamatosan karbantartott ívre vágó gépsoraink kezeskednek azért, hogy a vállalt határidőre, tiszta vágásokkal a lehető legkevesebb selejttel álljon rendelkezésre a munkafolyamataihoz nélkülözhetetlen papíráru. A költségek és a hatékonyság maximális szem előtt tartásával teljesítjük megrendeléseit, amelyeknél ívre vágó berendezéseink nagyfokú szabadságot biztosítanak a paraméterek tekintetében, milliméteres pontossággal. Ennek köszönhetően ügyfelünkként a kedvező áru alapanyaghoz papírgyári minőségben a leggyorsabban juthat hozzá vállalkozásával.

Volumentől független, átfogó tapasztalat

Cégünk a hazai piacon nemcsak ívesítésben, de kivitelezési jártasságban és kapacitásokban is egyedülálló. A hazai papíripari feldolgozás jelentős szereplőiként gyakorlottan kezeljük a nagy volumenű megrendeléseket, hiszen a papírgyárak és nyomdák mellett számos multinacionális vállalkozás, nagykereskedelmi lánc alap- és csomagolóanyag-igényét is mi szolgáljuk ki. Cégünk ettől függetlenül épp ugyanolyan rugalmassággal és figyelemmel szolgálja ki a kisebb megrendelőket is, akikkel szintén könnyedén szót értünk.

Szolgáltatások kényelméért

Teljes körű, kapcsolódó logisztika

A papíripari gyártási költségek optimalizálásához elengedhetetlen a körültekintő beszerzés és a megfelelő logisztikai kapacitások megléte. Az alapanyagok előállítása és leszállítása ugyanis sokszor 4-10 hétig is tarthat a gyáraknak, hiszen gépsoraik ciklikusan, eltérő heti méretbeállításokkal működnek. Azonnali megrendeléseknél emiatt nem biztos, hogy teljesíteni tudják a kért méretet és mennyiséget. Az átfutási idő és ezzel a költségek csökkentéséhez jelent ideális megoldást vállalkozásunk raktározási és logisztikai szolgáltatása, amelynél vevőink tekercseit saját raktárunkban helyezzük el.

Igény esetén készek vagyunk a papírgyárakkal háromoldalú, konszignációs szerződést kötni. Ennek értelmében a gyárak telephelyünkön tárolhatják az alapanyagot megbízóink részére, amit ezután vevőink lehívásai szerint használunk fel.

A papírtekercs-ívesítés előnyei?

Kedvező beszerzési árak

A gyárilag ívesített papírról külső partnerrel történő papírtekercs-ívesítésre váltva csökkentheti alapanyagköltségeit. Már éves 10 tonna alapanyag mennyiséggel számolva is jelentős megtakarítást jelenhet bizonyos papírfajták esetében az átállás.

Rugalmas kivitelezés

Egy gyártó cég életében nemcsak egyforma vagy standard méretezésű alapanyagokra lehet szükség. A tekercses alapanyag-beszerzés előnye, hogy megfelelő beállítások mellett több különböző ívet is képes kiadni, amivel csökkenthető a selejt. Munkatársaink proaktívan állnak a feladatokhoz, így a munkák esetében javaslatot tesznek a leghatékonyabb kivitelezési módokra. Gépeink a papírtípusok és vágási dimenziók esetében is nagy szabadságot biztosítanak megrendelőinknek.

Csökkenthető raktározási költségek

A Flexo-Rollnál az ívvágási megoldásokat megfelelő tárolókapacitás és logisztikai szolgáltatások teszik még kedvezőbbé és kényelmesen elérhetővé, így vállalkozási mérettől függetlenül kihasználhatja annak előnyeit.

Ismerkedjen meg szolgáltatásaink részleteivel!

Alacsony grammsúlyú papír ívre vágás

Alacsony grammsúlyú papír ívre vágás

40 g/m2-től

Az ívek mérete 300X400 mm-től akár 1440X1500 mm-ig terjedhet.

Tekercsszélesség: max. 1460 mm, átmérője: akár 1500 mm,  tömege: akár 1800 kg.

Vágási pontosság: 1000 mm-ig +/- 1 mm; 1000 mm felett +/- 2 mm.

A késztermék 5 féle standard csomagolásban érhető el.

Karton ívre vágás

Karton ívre vágás

600 g/m2-ig

Az ívek mérete 300X400 mm-től akár 1600X2000 mm-ig.

Tekercsszélesség: max. 1670 mm,  átmérője: akár 1500 mm, tömege: akár 2500 kg.

Vágási pontosság: 1000 mm-ig +/- 1 mm; 1000 mm felett +/- 2 mm.

A késztermék 5 féle standard csomagolásban érhető el.

Kapcsolódó logisztikai szolgáltatások

Kapcsolódó logisztikai szolgáltatások

Raktározás, kiszállítás, fuvarszervezés igényeire hangoltan. A részletekért keressen minket elérhetőségeinken!

Szeretne szolgáltatásinkkal kapcsolatban munkatársunkkal egyeztetni? Kattintson üzenetküldő űrlapunkért!

Ismerkedjen meg elégedett partnereinkkel!